Over ons

Bieke Godts

officieel Beatrice Marina Augusta

Zaakvoerder frame BV
Master in personal financial planning, ams 2003
CFP label Certified Financial Planner, FPSB 2010
Certified Wealth Mentor, DNA Behavior 2011

Historiek

Frame staat voor kader, jouw referentiekader. Sinds de oprichting in 1998 staat jou begrijpen centraal en zijn alle opleidingen, studies en initiatieven die we namen, gericht op het beter begrijpen en beantwoorden van jouw doelstellingen en wensen.

frame heeft een Europees paspoort met erkenning als kredietmakelaar en verzekeringstussenpersoon in België en in Nederland erkend als Certified Financial Planner. Hier vind je onze company profile.

1998

Oprichting Frame BVBA met vestiging te Mechelen Kantoor in verzekeringen, kredieten en beleggingen met expertise in begeleiding van expats

Vestiging in Leuven met uitbreiding in onafhankelijke dienstverlening in persoonlijke financiële planning en overname bijkomend verzekeringskantoor

2000

Voorzitter en opeenvolgend ondervoorzitter FPFP vzw (nu Financial Planning Association) Organisatie die het belang van advies in financiële planning wereldwijd vertegenwoordigt. Momenteel is er in België geen onafhankelijke organisatie waardoor wij aangesloten zijn bij de Federatie Financieel Planners Nederland en daar bovenop de Belgische ook de bijkomende Nederlandse opleidingsvereisten volgen.

2003

Opleiding: 2001-2003

Master in Personal Financial Planning, ams

2008 - 2011

Redacteur artikels voor Kapitale Vragen

2007 tot 2019 Financieel ambassadeur WIJZERMETGELD

Financiële educatie in Vlaanderen door het belangeloos ontwikkelen van tools voor scholen, jeugdbewegingen, ouders (later ook in Wallonië tot Wikifin werd opgericht door fsma) met als doel om jongeren financieel inzicht mee te geven Mee mogelijk gemaakt door Robert van Beek, Nikki Wauters-Kegels, Roelof Meijer, Ben Granjé en verschillende studenten. Educatief theater in SCM Schoten - Financieel DNA aan VUB en Karel de Grote Hogeschool

  • 2011 Wealth Mentor DNA Behavior
  • Promotie en vertegenwoordiger van DNA Behavior in

Nederland, België en Portugal

Opleiding CTL Portugees niveau 4 

2019 Expertise in Portugese zaken, fiscaliteit inzake personenbelastingen, en vennootschappen, sociale zekerheid en mutualiteit, beleggingen en successie. Begeleiding aankoop vastgoed en emigratie naar Portugal

2020  

Digitale begeleiding van dossiers door self-empowerment van de klant inzake beheer van zijn belegging

Publicaties

Er zijn zoveel manieren om een oplossing te zoeken , ook online, zodat het moeilijk wordt om te kiezen wat eerst te doen. Ik wil de beste en meeste effectieve oplossing.

Pfp: luxe of must?

Praktische gids voor jonge mensen die hun leven een richting willen geven, met focus op de eerste levensfase en een concrete casus uit mijn kantoor.

Pensioen:

uitdaging of dilemma?

Pensioenproblematiek van het heden en de toekomst, met drie concrete pensioendossiers, ambtenaar, bediende en zelfstandige. Focus op de derde levensfase.

Je leven: je doel

Materiaal voor adviseurs die interesse hebben in de persoon en zowel de life planning als de digitale communicatie willen optimaliseren door communicatie DNA en beleggingsrisico's willen managen door gebruik van Financieel DNA.

Wijzer met geld

Pocket voor jongeren tot 15 jaar en voor hun ouders door financieel planners geschreven.

Inzichten in geldstromen in de periode vanaf de geboorte tot de volwassenheid.

Wil je weten hoe wij onze expertise kunnen inzetten voor jou?